-pregătirea de mese calde și reci, combinație de catering și à la carte și, ocazional, de mâncăruri gourmet.
-veți gestiona 2 angajați din bucătărie în absența bucătarului-șef
-organizarea în bucătărie, sunteți responsabil de operațiunile din bucătărie atunci când bucătarul este absent
-planificarea orarelor de lucru
-plasarea comenzilor la furnizori
-finisarea mâncărurilor fineorganizarea curățeniei în bucătărieambalarea și etichetarea sortimentului
Candidatul ideal
-Căutați o opțiune de angajare cu normă întreagă ca sous chef în bucătărie.
-Sunteți o persoană responsabilă, preluați sarcinile bucătarului în absența acestuia
-Cunoașteți bine limba franceză și/sau engleză
-Munca în weekend și cupajul de serviciu nu vă descurajează, deoarece turele dumneavoastră se încadrează între orele 8.00 și 24.00
-Un contract cu normă întreagă pe durată nedeterminată (38h/săptămână pe 5 zile)
-Un pachet salarial competitiv si contract belgian de muncă
-Oportunități de formare internă
-Decontarea in cuantum de maxim 150 euro a primului transport din Romania in Belgia