Face aluaturi, mixturi, cozonaci, produse semifinite si finite de patisserie;
Depoziteaza, prezinta si asigura prepararea si pastrarea produselor in conditii igienice;
Sa utilizeze vocabularul tehnic de baza, specific meseriei identificarea proprietatilor caracteristice materiilor folosite, stabilirea materialelor necesare pentru fiecare produs;
sa demonstreze practic insusirea principalelor reguli de tehnologie;
Onestitate si confidentialitate in raport cu persoanele din interior
si exterior cu care este in contact;
Respectarea normelor de securitate in munca;
Respectarea prevederilor Regulamentului de Ordine Interioara si Instructiunile proprii de securitate a muncii;
Respectarea programului de lucru.
Ce iti oferim la acest loc de munca
Salariul de 4000 lei net;
Program de lucru: Luni – Vineri, intre orele 6:00 – 15:00 si eventual 13:00 – 22:00;
Pauza de masa inclusa in programul de lucru;
Mediu de lucru placut;
O masa pe zi;
Decontare transport pentru tura de dupa-amiaza;
Preluare de la cap linie tramvai – Sos.Giurgiului nr.5 – Dedeman, pentru tura de dimineata;
Alte bonusuri in functie de performanta fiecaruia si perioada lucrata in companie.